Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Χριστούγεννα και Νηπιαγωγείο.

Αγαπητοί γονείς
Τη φετινή χρονιά θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μετά από  σκέψη αποφασίσαμε ως σύλλογος διδασκόντων να μην κάνουμε χριστουγεννιάτικη γιορτή αλλά  να  σας μεταδώσουμε  λίγο από το πνεύμα των Χριστουγέννων όπως εμείς το ζούμε κάθε χρόνο στο νηπιαγωγείο μαζί με τα παιδιά σας από την 1η ημέρα του Δεκέμβρη.

Πώς θα το κατορθώσουμε; Δημιουργώντας εργαστήρια για γονείς  και παιδιά παρέα με τους εκπαιδευτικούς στο χώρο του σχολείου κατά την ώρα λειτουργίας του σχολείου. Την τελευταία εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα θα λειτουργήσουν τα εργαστήρια και μαζί με τα παιδιά θα φτιάξουμε τις χριστουγεννιάτικες κατασκευές και θα τις διακοσμήσουμε όλοι μαζί παρέα.

Στο διάστημα τέλη Νοέμβρη με  αρχές  Δεκέμβρη θα αναρτηθεί πίνακας σε κάθε τάξη του Νηπιαγωγείου με τις κατασκευές που θα έχουμε αποφασίσει να γίνουν για τα Χριστούγεννα αλλά και την ημερομηνία που θα γίνει η κάθε κατασκευή. Δίπλα σε κάθε εργαστήριο θα υπάρχουν 4 κουτάκια όπου θα γράψετε το όνομά σας   ανάλογα με την κατασκευή που θα επιλέξετε αλλά και την ημερομηνία που σας εξυπηρετεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου