Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Αγιασμός

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο αγιασμός πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Δημοτικού σχολείου Αφρατίου μαζί με τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς συναδέλφους του Δημοτικού Σχολείου. Στον αγιασμό παρεβρέθηκε ο Προϊστάμενος Πρωτοβάθμιας Εύβοιας μαζί με τον Προϊστάμενο Εκπαιδευτικών θεμάτων.
Με το τέλος του αγιασμού οι γονείς του Νηπιαγωγείου είχαν την πρώτη τους συνάντηση με το εκπαιδευτικό προσωπικό του Νηπιαγωγείου και την πρώτη ενημέρωση σχετικά με το ωράριο προσέλευσης και αποχώρησης των μαθητών στο σχολείο.
Ενημερώσαμε τους γονείς ότι δεν θα λειτουργήσει το Ολοήμερο τμήμα του σχολείου μας γιατί ακόμη δεν έχει τοποθετηθεί τρίτη Νηπιαγωγός στο σχολείο μας και ότι μάλλον το Ολοήμερο τμήμα θα λειτουργήσει μετά τις εκλογές και όταν θα κάνουν προσλήψεις αναπληρωτών.
Μετά την ενημέρωση των γονέων σχετικά με τις τσάντες των παιδιών, το δεκατιανό τους, τέθηκε το ερώτημα σχετικά με τα υλικά που θα χρειαστούν τα παιδιά στο Νηπιαγωγείο.
Ενημερώθηκαν οι γονείς σχετικά με  το υπόλοιπο της προηγούμενης χρονιάς από την κυρία που ορίστηκε από την ολομέλεια των γονέων για να διαχειριστεί τα χρήματα που οι γονείς συγκέντρωσαν για την αγορά του υλικού και ορίσαμε μία συγκέντρωση για το τέλος του Σεπτέμβρη για να αποφασίσουν σχετικά με το υλικό που θα χρειαστούμε καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου